SERVICE OG VÆRKSTED

DE BILLIGSTE OG BEDSTE

VORES SERVICE


Vi tilbyder alle vores kunder den bedste og billigste service. Vi prøver hele tiden at finde den bedste løsning for vores kunde, der passer deres behov. Intet bliver lavet på bilen, uden kunden har givet tilladelse til det. Vi respektere vores kunder, og vi prøver hver dag at gøre dem tilfredse over vores arbejde. Vores kunders tilfredshed, er vores motivitation - og det har det været de sidste 10 år. 
Vi har stor erfaring indenfor alle bilmærker- og modeller, og vi prøver hver dag at forbedre vores arbejde, så vores kunder kan blive mere tilfredse. 

Stempel I Bogen

Og kun godkendte reservedel


Vi sætter altid et stempel i servicebogen, når vi servicere din bil. Vi laver rigtig mange serviceeftersyn, og vi følger selvfølgelig de forskrifter og anvisninger bilproducenten har udarbejdet til netop din bil. Desuden bruger vi udelukkende godkendte reservedele af høj kvalitet. Det betyder, at din bils fabriksgaranti bevares - også hvis den er helt ny. Og så er vi selvfølgelig opdaterede med uddannelse, udstyr og sofsware, så vi kan servicere din bil på det højeste niveau. 

Airconditionservice

Med det nyeste teknologi


Alle aircondition- og klimaanløg taber kølermidel, og på et tidspunkt vil du løbe tør. Vi tilbyder et regelmæssigt eftersyn og service med det nyeste udstyr, som giver en god holdbarhed og køleeffekt. Vi er de billigste i brachen, og vi har stor erfaring og ekspertise med airconditionservice, samt det nyeste udstyr på markedet. Brug derfor ikke pengene på dyre reperationer, da man kan få det billigste og bedste airconditionservice hos os.

Bedste & Billigste

Og det har vi altid været


Vi tilbyder den bedste og billigste service til din bil, uanset hvilket behov bilen måtte have. Trænger den til eftersyn og smøring, lygtekontrol eller pladearbejde? Intet problem. Overlad trygt jobbet til os. Vores erfaring og ekspertise med de forskellige bilmærker er stor, og vi aftaler altid prisen på forhånd, ligesom der naturligvis er garanti på vores arbejde. 

Dæk I Alle Størrelser

Til en overkommelig pris


Hvis du står og mangler dæk til bilen, har vi et kæmpe udvalg af dæk i alle størrelser. Vores dæk kommer fra kendte udbydere, såsom Michelin, Continetal, Bridgestone osv. Du bestemmer hvilke dæk der skal på din bil. Hvis du vil have et helt andet mærke end det vi har på lageret, bestiller vi den hjem til dig. Vi prøver nemlig altid at gøre vores kunder så tilfredse som muligt, og vi lytter til de ønsker vores kunder har. Når du køber dæk hos os, for du oven i købet gratis montering og afbalancering med i købet. 

VORES VÆRKSTED


Vi har eksisteret i mere end et årti, og vi har igennem årene arbejdet med alle slags bilmærker- og modeller. Vi har i gennem tiden udviklet en stor erfaring over alle mærker, klasser og modeller. Vi har stor ekspertise indenfor alle biler, og vi hjælper dig uanset hvad problemet end skulle være. 


Når du aflevere bilen hos os, ved du at din bil er i absolutte kompetente hænder. Vores eneste mål er at gøre vores kunder tilfredse. Vi har stor erfaring og ekserpertise på alle autoreparationer - både på autopladeværkstedet, det mekaniske, elektriske og det elektroiske værksted. Vi er opdateret på alt software, uddannelse og udstyr. Vi yder selvfølgelig også garanti på vores arbejde. 

Professionel Autoreperation

Til Privat og Erhverv


Søger du et professionelt autoværksted med massere af erfaring og ekspertise, som går ind for deres arbejde. Så har du fundet det rigtige sted. 
Det kan virkelige betale sig at gå til et professionelt autoværksted i tide, så skaden ikke breder sig, og regningen ikke bliver alt for stor. Vi har stor erfaring indenfor alle bilmærker- og modeller, uanset hvad skaden end skulle være. 

Kompetent Behandling

Af din bil


Oplev den suveræne følelse af en klargjort bil. Vi klargør din til en fast, lav pris. Vedligeholdelse af ens bil er virkeligt vigtigt, hvis man f.eks. skal sælge den, eller bare rent hygiejnisk set. Derfor kan du hos os få en kompetent behandling af din bil, så du får den suveræne følelse af klargjort bil. Vi klargør bilen på under 24 timer, så  du hurtigt kan sætte dig bag rettet igen, og fornemme den suveræne følelse. 

Handler Det Om Biler

Står vi altid klar


Vi har det nyeste teknologi indenfor de forskellige autoreparationer til netop din bil. Vi har f.eks. det nyeste sporing af aircondition servicestation, nyeste diagnosetest osv. 

Så kort sagt: Hvis du mangler at aflevere din bil til et sikkert og kompetent autoværksted, er vi her altid for dig. 

Garanti

På alt vores arbejde


Hos os står vi inde for at alle autoreparationer, som vi tilbyder, er fagmæssigt korrekt udført. Derfor er der naturligvis garati på alt vores arbejde. Uanset om det er en lille eller stor skade, som du ønsker repareret, er vores tilgang til og udførelsen af opgaven, kompetent og professionel. Vi lever nemlig af tilfredse kunder, og vi arbejder for at gøre vores kunder tilfredse. Tilfredse kunder er netop det, der gør at vi elsker vores arbejde. 

Telefon: 26 20 67 32

Email: hs@cardoc.dk

Smedevænget 30, 4700 Næstved

Copyright Cardoc Autoservice ® All Rights Reserved

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side. Ved at fortsætte med at bruge siden, acceptere du anvendelsen af cookies.

Godkend