Cardoc Autoservice

COVID-19

VORES TILTAG MOD VIRUSSEN

OPDATERING - 10/12/2020


Vi har selvfølgelig respekt og fuld forståelse for regeringens nye nedlukning af Næstved Kommune, som vi er beliggende i. 

Men nedlukningen gælder IKKE for autoværksteder, derfor holder vi STADIG åbent.


Vi har fulgt regeringens anvisninger og instruktioner siden d. 11 marts 2020, og vi forsætter selvfølgelig med at følge dem indtil denne virus er bag os.


PAS PÅ JER SELV OG OS ANDRE

For at lære mere om virussen og de forskellige tiltag, kan du trykke på linket "læs mere" for komme til Sundhedsstyrelsen egen hjemmeside omkring COVID.

Hvis du har nogle form for spørgsmål omkring vores håndtering ang. COVID, er du velkommen til at skrive en besked til os via Facebook. Tryk på boksen "kontakt" for at komme til vores Facebookside. 

COVID-19

COVID-19 er over os og det kræver ansvar og handling fra os alle for at slå den.

COVID-19 har været over os i mange måneder, og det kræver ansvar og handling fra alle  for at bekæmpe den. 
Vi er meget strenge og konsekvente når det gælder vores egen og andres sikkerhed. Derfor går vi meget op i at at overholde regeringens tiltag for at bekæmpe smittekæden og til sidst selve virussen.

VORES TILTAG MOD COVID-19

AFSTAND

Vi holder god afstand til vores kunder. Vi må proritere alles sikkerhed frem for alt, også selvom det betyder at håndtryg og kram må sættes på pause. Derudover nyser vi selvfølgelig også i ærmet og væk fra bilen.

SPRITTE AF

Vi spritter altid vores hænder af indenfor en time. Derudover spritter vi også vores udstyr og rekvisitter af jævnligt. 

Vi har også sprit liggende på kontoret, som vores kunder frit kan bruge af. 

MUNDBIND

Personale og kunder er begge fritaget for at gå med mundbind. Men med det sagt anbefaler vi kraftigt vores kunder til at indtræde værkstedet med mundbind på, da det passer på dig selv og os.