Cardoc Autoservice
Om os

OM OS

Vi er et autoværksted som følger sine principper.

Vi går op i godt håndværk, kvalitetsservice og at gøre dit besøg hos os til en god oplevelse - og altid med priser i bunden. 

VORES PRINCIPPER


Vi har arbejdet ud fra tre principper lige siden vi åbnede vores døre i 2009.

01.

VORES VÆRDIER

Vi stræber os efter at være kompetente, troværdige og ambitiøse.

Kompetente: Vores håndværk skal være professionelt. Vi udfører altid det bedste håndværk af højeste kvalitet - uden at gå på kompromis med prisen.  


Troværdighed: Ærlighed er den bedste politik. Det er vores tilgang til vores kunder. Vi er altid ærlige med hensyn til pris, service og/eller håndværk. 


Ambitiøs: Du er vores højeste prioritet. Vores opgave er at gøre dig tilfreds. Derfor stopper vi aldrig på midtvejen - vi går hele vejen og leverer varen!

Vi vil udføre den bedste service til den bedste pris - uden kompromiser!

Det er vigtigt for os, at vi leverer kompetent håndværk og kvalitetsservice. På denne måde tilfredsstiller vi nemlig vores kunde og øger samtidigt vores egen ekspertise.


Desuden er det vores mål at være overkommelige for alle bilejere. Vi forsøger altid at opfylde kundens prisforventninger, og vi vil aldrig bryde en aftalt pris.

02.

VORES MISSION

03.

VORES VISION

Et autoværksted hvor alle føler sig lyttet til, værdsat og tilfredsstillet. 

Et besøg hos os skal være en positiv oplevelse. Derfor er vores værksted altid fyldt med positiv energi, så vores kunde  føler sig lyttet til, værdsat og tilfreds.Vi forstår, at vores kunder har forventninger. Derfor forsøger vi altid at udføre vores arbejde, så vores kunders forventninger og krav bliver opfyldt.

Har du stadig spørgsmål?