Cardoc Autoservice

SERVICE OG VÆRKSTED

PÅ DET MEST KOMPETENTE NIVEAU

VI GÅR OP I VORES SERVICE


Vi tjener penge på tilfredse kunder og derfor går vi meget op i at udføre vores arbejde på den bedste måde.

Derfor prøver vi altid at forbedre vores service og arbejde, så vi kan se smilet på vores kunder og tilfredsheden i deres øjne.

STEMPEL I BOGEN

Vi sætter altid et stempel i servicebogen, hver gang du har fået bilen serviceret hos os. Vi sørger for at følge bilproducentens forskrifter og anvisninger, og derudover forsøger vi kun på at fikse din bil ordentligt.

SERVICE PÅ HØJESTE PLAN

Vi servicere vores kunders biler med professionalisme og ekspertise. Vores service skal gøre vores kunder tilfredse, da de er vores levebrød. Derudover har vi det nyeste udstyr på markedet!

BILLIGE OG BEDSTE

Vores kunder er vores levebrød, og derfor skal vi passe godt på dem. Vi vil derfor ikke have at kunder får pengeproblemer efter et besøg hos os, så derfor har vi sat priserne ned til det absolutte laveste!

DÆK I VERDENSKLASSE

Er du til store eller små? Brede eller smalle? Michelin- eller Continentaldæk? Vi har et enormt udvalg af dæk i højeste kvalitet, der bare venter på at komme ud på vejene.

ET KOMPETENT VÆRKSTED


Vores værksted er vores hjem. Her bruger vi det meste af vores hverdag med at interagere sammen med kunder, arbejde med alle slags biltyper- og mærker og have et godt arbejdsmiljø- og moral blandt personalet.

AUTOREPARATION I SÆRKLASSE

Vores arbejde udføres til profession og til inderste detalje. Vi stopper ikke før problemet er løst, og vi er målrettet efter at finde den bedste løsning til vores kunder ift. service, pris og fremtid. 

MOTORNØRDER SIDEN 92'

Vi har siden 1992 elsket biler og mekanikken under kølerhjelmen. Vi blev grundlagt i 2009, som var en drengedrøm der gik i opfyldelse for grundlægger og nuværende ejer, Hayri Sarikaya. 

ERFARING OG EKSPERTISE

Vi har en erfaring der stammer helt tilbage fra 1998. Derfra arbejdede vi for store bilproducenter med alle salgs biltyper- og modeller. Siden er vi blevet udstyret med en fantastisk ekspertise og erfaring.

GARANTI PÅ VORES ARBEJDE

Om reparationen på din bil var stor, svær, lille eller let, står vi inde for alt vores arbejde. Vi forsøge altid at udføre vores arbejde fagmæssigt korrekt, og for ekstra sikkerhed er der garanti på alt vores arbejde.