SERVICE OG VÆRKSTED

PÅ DET MEST KOMPETENTE NIVEAU

VORES SERVICE


Vi tilbyder alle vores kunder service på det højeste niveau. Vi prøver udelukkende at finde de bedste og mest overkommelige løsninger til vores kunde, der passer netop deres behov. Vi kunne aldrig finde på at lave videre på bilen, uden at få tilladelse fra kunden først.

Vi respekterer vores kunders behov og krav, og prøver altid at leve op til deres forventninger, ved hjælp af vores gode service.
Kunden er vores øverste chef, og vores job går udelukkende ud på at gøre chefen tilfreds!

Stempel I Bogen

- og kun godkendte reservedele


Vi sætter altid et stempel i servicebogen, når vi servicere din bil. Vi laver rigtig mange serviceeftersyn, og vi følger selvfølgelig de forskrifter og anvisninger bilproducenten har udarbejdet til netop din bil. Desuden bruger vi udelukkende godkendte reservedele af høj kvalitet. Det betyder, at din bils fabriksgaranti bevares - også hvis den er helt ny. Og så er vi selvfølgelig opdaterede med uddannelse, udstyr og software, så din bil altid er i de mest kompetente hænder. 

Service På Det Højeste Niveau

- med det nyeste teknologi på markedet


Vi tilbyder den mest kompetente service i hele landet! Vores håndværk er fremragende, og vi lever af at se smilet på vores kunder, når de får deres bil tilbage. Derfor er service på det højeste niveau en selvfølge hos os, da vi altid prøver at gøre vores kunder så tilfredse som muligt. 

Kom selv på besøg og få bilen serviceret på det højeste niveau med det nyeste teknologi på markedet, som medfører det bedste resultat og en forsikring til dig om at vi altid giver den mest kompetente service i landet!

Bedste & Billigste

- i over 20 år


Vi tilbyder den bedste og billigste service til din bil, uanset hvilket behov bilen måtte have. Trænger den til eftersyn og smøring, lygtekontrol eller pladearbejde? Ingen problemer. Vi kan lide nye problemer og udarbejder dem med stor ekspertise og professionalisme. Vores erfaring med alverdens forskellige bilmærker er stor, og vi aftaler altid prisen på forhånd; ligesom der naturligvis er garanti på vores arbejde. 

Dæk I Alle Størrelser

- til de bedste priser


Vi har de bedste af de bedste dæk stående på lageret, der bare venter på at blive monteret. Vores dæk kommer fra kendte udbydere, såsom Michelin, Continetal, Bridgestone og mange flere. Du bestemmer selvfølgelig selv hvilke dæk der netop skal på din bil. Vi prøver nemlig altid at gøre vores kunder så tilfredse som muligt, og vi lytter til de ønsker vores kunder har.

Når du køber dæk hos os, for du oven i købet gratis montering og afbalancering med!

VORES VÆRKSTED

Vores værksted er professionelt og udarbejdet. Vores håndværk er i verdensklasse, og vi går aldrig ned i kvalitet! Vi har arbejdet med vores kunders biler i over 20 år, og det har medført til en ekspertise og professionalisme som bare siger spar 2!


Vores håndværk er altid på det højeste niveau, da vi kun finder de bedste løsninger til vores kunder. Vores mål er at kunden altid skal føle sig sikker på, at bilen er i de mest kompetente hænder overhovedet. Om skaden skulle være mekanisk eller elektrisk, om bilen skal på autoreparation eller på pladeværkstedet; vi klare det hele. Derudover er der naturligvis garanti på vores arbejde. 

               Professionel Autoreparation

                - til privat og erhverv


Søger du et professionelt autoværksted med masser af erfaring og ekspertise, og som går ind for deres arbejde. Så har du fundet det helt rigtige sted. 
Det kan virkelige betale sig at gå til et professionelt autoværksted i tide, så skaden ikke breder sig, og regningen derfor ikke bliver alt for stor. Vi har stor erfaring indenfor alle bilmærker -og modeller, uanset hvad skaden end skulle være. 

                 Kæmpe Motornørder

                  - siden 1998. 


Vi er enorme motornørder, med alverdens bilviden -og fakta. Vi tror på at et besøg hos mekanikeren skal være et kompetent og tilfredsstillende oplevelse. Derfor gør vi også alt hvad vi kan til at leve op til vores egne forventninger samt kundens. Hvis snakken derfor er om biler, kan vi snakke i timevis; uden pause! Vi tager gerne en grundig bilsnak med vores kunder, hvor vi naturligvis byder på en kop kaffe!

               Garanti På Alt Arbejde

                - er en selvfølge hos os


Hos os står vi inde for at alle autoreparationer, som vi tilbyder, er fagmæssigt korrekt udført på det højeste niveau. Derfor er der naturligvis garati på alt vores arbejde. Uanset om det er en lille eller stor skade, som du ønsker repareret, er vores tilgang til og udførelsen af opgaven, kompetent og professionel. Vi prøver udelukkende at gøre vores kunder tilfredse, og give den bedste service på markedet. 

               Ekspertise & Erfaring

                - på højt plan


Vores erfaring samt ekspertise stammer fra vores første år som lokal automekaniker. Det er allerede mere end 20 år siden i dag og vi stadig overvældet over tiden er gået så stærkt. 20 år med tilfredse kunder, og biler repareret på det højeste niveau. Vi har erfaring og ekspertise med alle slags autoreparationer -og skader. Vi tager alle skader lige seriøst, da vi, ligemeget hvad, tager os grundigt sammen med vores håndværk, så din bil får den mest kompetente behandling overhovedet. 

Adresse: Smedevænget 30, 4700 Næstved

Mail: hs@cardoc.dk

Mobil: 26 20 67 32 

Copyright Cardoc Autoservice

® All Rights Reserved